Over Ons

Bij TopDrive geloven we dat het behalen van je rijbewijs een spannende, maar ook soepele ervaring moet zijn. Wij zijn in 1987 opgericht met de missie om lange wachttijden en complexiteit bij het boeken van rijexamens weg te nemen.

Ons bedrijf, gevestigd in Nederland, heeft al honderden kandidaten geholpen om hun rijexamen snel en efficiënt te plannen en te behalen. We hebben een breed scala aan examenopties om aan de unieke behoeften van elke student te voldoen, en we hebben ons erop toegelegd om elk aspect van het proces zo eenvoudig en gestroomlijnd mogelijk te maken.

We zijn trots op onze uitstekende klantenservice. Ons team staat altijd klaar om te helpen met eventuele vragen of zorgen die je hebt tijdens je rijopleiding. We bieden veilige en snelle betalingsopties via iDeal, en na je betaling stellen we de datum voor je rijexamen vast volgens jouw voorkeuren.

Bij TopDrive maken we de weg naar je rijbewijs eenvoudig en stressvrij. Wij zijn jouw betrouwbare partner in de rit van je leven.

Jouw weg naar het rijbewijs in drie simpele stappen

Met TopDrive is het behalen van je rijbewijs een gestroomlijnd proces. Volg deze eenvoudige stappen en vermijd lange wachttijden bij het CBR.

.01

Kies voor welke tentamen

Kies het examen dat het beste past bij jouw behoeften. We bieden diverse examenopties om aan jouw specifieke vereisten te voldoen.

.02

Bepaal je examen week

Geef ons je voorkeur voor de examenweek. We zullen ons best doen om een examendatum te vinden die past bij jouw schema.

.03

Afrijden

Nu de datum is gecommuniceerd, kun je je volledig concentreren op je voorbereiding en vervolgens succesvol afrijden.

Snel, Veilig en Persoonlijk: jouw weg naar het rijbewijs

Veilige Betaling

Betaal veilig en direct voor je examen via iDeal.

Aangepaste modules

Verbeter je rijvaardigheden met onze op maat gemaakte modules.

Directe Examenreservering

Vermijd de wachttijden en boek je CBR-examen meteen online.

Uitstekende ondersteuning

Ons team staat klaar om je te helpen met elke stap naar je rijbewijs.

Boek nu eén van onze 17 beschikbare examens! - Kies het examen dat het beste bij jou past en versnel jouw weg naar het rijbewijs.

× Hulp nodig?